1) Mert a szakácsaink a tradicionális libaételek mellett különlegességekkel is készülnek. A hagyományos előétel (libamájszeletek lilahagyma-lekvárral, vajon sült kaláccsal) mellett a leves is tradicionális (libaleves maceszgombóccal), ám a másik három fogás kuriózumnak mondható. Meleg előételnek például friss libatorost tálalunk. Ha még nem kóstolta a libából készült kolbászt és hurkát, akkor november 10-én, szombaton este 19 órától megteheti. Természetesen a libatepertő sem hiányozhat a tányérról. A főételtől nagyon sokat várunk, a libamell risolle ugyanis fantasztikus lesz. Vajas tésztában sült libamell, a ház mangalicasonkájával és lilakáposztával. Ezen az estén a desszert is ínyencség lesz: liba mousse, forró meggyöntettel. Mi már nagyon várjuk!

2) Kellemes környezetben, egy századelős kastély adja a vacsorához a díszletet. Hozzá halk zene és pincérek sokasága, akik csakis az ön kívánságát lesik.

3) A libavacsorához természetesen a ház újbora is dukál, mindent adott tehát ahhoz, hogy gasztronómiai szempontból emlékezetes estét töltsön el a Pekáry Kastély étteremben! Ha meggyőztük, akkor hívja a 06/20 999 0 999-es telefonszámot és foglaljon asztalt (részletek a plakáton). Még vannak szabad helyek!